ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند

۱۱۷ کشته بر اثر وقوع سیل در نیجریه

یک مقام اورژانس نیجریه اعلام کرد که در پی سیل شدید در این کشور، دست کم ۱۱۷ نفر جان خود را از دست داده‌اند و تعدادی دیگر همچنان مفقود هستند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۴ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 May 31
کد خبر: ۲۷۹۵۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، مقامات نیجریه در ابتدا گفتند که ۲۱ نفر جان خود را در نتیجه سیل از دست داده‌اند، اما این رقم روز جمعه به طور قابل توجهی افزایش یافته است.

مقامات محلی به رسانه‌ها گزارش دادند که فروپاشی سد، شرایط سیل را بدتر کرده است.

ابراهیم حسینی رئیس آژانس مدیریت اضطراری ایالت نیجر گفت که به دلیل سیل حدود ۳۰۰۰ خانه در دو منطقه زیر آب رفته‌اند.

تصاویر منتشر شده در رسانه‌های اجتماعی نشان می‌دهد که آب محله‌ها را فرا گرفته است، به طوری که پشت بام ساختمان‌ها به سختی در بالای جریان آب به رنگ قهوه‌ای قابل مشاهده هستند. در یکی از تصاویر یک تانکر بزرگ در آب معلق است و در خیابان‌های شهر با جریان آب حرکت می‌کند.

رئیس دولت محلی موکوا اظهار داشت که زیرساخت‌های ضعیف تأثیر سیل را تشدید کرده است.

جبرئیل مورگی از دولت درخواست کرد که انجام پروژه‌های ساخت آبراه‌ها که مدت‌ها به تعویق افتاده است را در این منطقه تحت آغاز کند.

در رویدادی مشابه در ماه سپتامبر گذشته، باران‌های سیل‌آسا و فروپاشی سد در مایدوگوری در شمال شرقی نیجریه باعث وقوع سیل شدید و کشته شدن حداقل ۳۰ نفر شد و میلیون‌ها نفر را آواره کرد.

نیجریه در فصل بارندگی که از آوریل آغاز می‌شود، مستعد سیل است و با گرم شدن هوا، وقوع سیل بیشتر و شدیدتر می‌شود.

هوای گرم‌تر می‌تواند رطوبت بیشتری را در خود نگه دارد یعنی حدود ۷ درصد بیشتر برای هر ۱ درجه سانتیگراد دمای هوای گرم‌ترکه این امر منجر به بارندگی‌های شدیدتر و در نتیجه سیل می‌شود.

داده‌های صندوق جهانی آب و هوا نشان می‌دهد که باران شدید که در سال ۲۰۲۲ منجر به کشته شدن صد‌ها نفر شد، حداقل ۸۰ برابر بیشتر و ۲۰ درصد شدیدتر شده است./ ایرنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار